Navigace

Na pražské letiště přichází nový bázovaný dopravce - Eurowings

Užitečné informace


Německá společnost Eurowings oznámila, že od října tohoto roku otevře v Praze svou novou základnu a zahájí provoz do přibližně desítky destinací. Mezi novými destinacemi v nabídce Eurowings z Prahy budou typicky dovolenková místa, např. na Kanárských ostrovech, ale i další oblíbené destinace jako jsou Barcelona, Kodaň nebo Milán.

Novou základnu vytvoří Eurowings na Letišti Václava Havla Praha s platností zimního letového řádu. V jeho průběhu umístí dopravce do Prahy dva stroje typu Airbus A320, od léta 2022 by to měly být dokonce tři letadla. Praha se stane desátou základnou Eurowings v Evropě. Letecká společnost zde v té souvislosti vytvoří přes 100 nových pracovních míst a výrazně tak přispěje k zaměstnanost na českém leteckém trhu.

Od 31. října 2021 nabídne společnost Eurowings přímé lety z Prahy například do Barcelony, Milána, Kodaně, Stockholmu, Athén, Tel Avivu nebo Birminghamu. Dále také půjde o linky do oblíbených dovolenkových destinací jako Kanárské nebo Baleárské ostrovy. Letenky budou v prodeji od 22. června.




Kontakty


Kam dál


Img